B2C - B2B Cadeaushop
  • checkGratis verzending vanaf €35,-
  • checkMeer bestellen = meer korting
Prijzen: incl.excl.BTW
format_list_bulleted Menu
Alle categorieën keyboard_arrow_down
Home / Auto Accessoires / Alcoholtesters
filter_listfilters

Alcoholtesters

Weergave:
 


Bezig met laden...
Carpoint Alcoholtester Met Nf-keur
Carpoint Alcoholtester Met Nf-keur
€ 6,95
€ 8,41
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down
shopping_cartBestellen

Ademtesten met een alcoholtester?

Een ademtestademproefblaastest of blaasproef is een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende testen die worden uitgevoerd met behulp van de uitgeademde lucht van een persoon. Deze testen hebben tot doel de aanwezigheid van bepaalde stoffen te meten in iemands adem. Dergelijke testen kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

Het bekendst zijn de ademtesten voor het controleren van het alcoholpercentage in iemands bloed. Deze worden met bijvoorbeeld een blaaspijpje of blaasapparaat uitgevoerd.

Een andere toepassing is het opsporen van kanker. Dit kan door het meten van de concentratie chemicaliën (de zogenaamde vluchtige organische stoffen) die door groeiende kankercellen en tumoren worden uitgestoten.

Een waterstofademtest (H2-test) kan worden gebruikt voor het vaststellen van prikkelbaredarmsyndroom of andere vormen van voedselintolerantie. Deze test wordt altijd uitgevoerd na een korte periode van vasten (8-12 uur)


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten


| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.