<
Winkelwagen Geen producten
Veilig en vertrouwd shoppen met webshop keurmerk
veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank
Veilig en vertrouwd achteraf betalen met Afterpay
Veilig en vertrouwd betalen met Paypal
Veilig en vertrowd betalen met Bancontact

Veilig en vertrouwd betalen met Belfius
Veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC bank
 Veilig en vertrouwd betalen met Paysafecard
 
 

Dierbenodigdheden


 Weergave:


Bezig met laden...

Dierenwinkel of dierspeciaalzaak


Een dierenwinkel of dierenspeciaalzaak is een onderneming die soms verschillende kleine soorten huisdieren verkoopt, en daarnaast voeder en een veelal grote variëteit aan toebehoren zoals kooien, diergeneesmiddelen, halsbanden of speeltjes.

Dieren gebruiken in bijzondere gevallen gereedschap, maar hun speelgoed is steeds iets dat toevallig voorhanden is. Soms zijn er favoriete objecten die bij het spel van het dier de rol van prooi vervullen. Een moeder van een nest roofdieren zal levende prooien aan haar jongen geven zodat deze, spelenderwijs, hun jachttechniek kunnen oefenen. Bij de huiskat ziet men ook bij volwassen dieren een sterke neiging om met de gevangen prooidieren te spelen.

Krabpaal voor kat

Een krabpaal is een stuk "speelgoed" voor katten, dat uit een dikke paal of meerdere palen bestaat die bekleed is/zijn met een stuk ruw tapijt of omwikkeld met een stuk touw.

Afhankelijk van de uitvoering kunnen we spreken van een krabplank, krabpaal of krabmeubel. In het laatste geval bevat het ook een of meerdere slaapplekken en speeltjes. De krabplank heeft, zoals het woord al aangeeft, een plat oppervlak. Deze kunnen worden neergezet, of aan de muur worden gemonteerd, zodat de kat er flink kracht op kan uitoefenen zonder dat de plank wegglijdt. Sommige katten geven de voorkeur aan een horizontaal voorwerp om hun nagels aan te scherpen. Een aan een plank gelijmde ruwe mat leent zich dan prima als krabplank. Losse matten glijden weg of komen los van de grond tijdens het krabben.| Meer

Registreer je als klant en spaar voor 10% korting!

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.