B2C - B2B Cadeaushop
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gourmet & Fondue

Weergave:


Bezig met laden...
Bamboe RVS warmhoudplaat 28x21x5cm

Snel bekijken

Bestellen

Bamboe RVS warmhoudplaat 28x21x5cm

€ 10,95 excl. btw
€ 13,25 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bamboe RVS warmhoudplaat 28x21x5cm

Bamboe RVS warmhoudplaat 28x21x5cm

(0)
€ 10,95 excl. btw
€ 13,25 incl. btw

Bamboe / RVS warmhoudplaat

  • Wilt u dat het eten warm blijft? Deze modern uitgevoerde warmhoudplaat zorgt daarvoor. 
  • Materiaal: Bamboe met RVS bovenplaat. 
  • Deze plaat kan eenvoudig worden uitgenomen.
  • Zodoende kan het waxinelichtje (niet bijgeleverd) gemakkelijk worden vervangen of aangestoken. 
  • Afmeting: ca. 28,3x21x5cm.

BEEM Grill, toaster en raclette

Snel bekijken

Bestellen

BEEM Grill, toaster en raclette

€ 43,95 excl. btw
€ 53,18 incl. btw
(0)
Op voorraad
BEEM Grill, toaster en raclette

BEEM Grill, toaster en raclette

(0)
€ 43,95 excl. btw
€ 53,18 incl. btw

BEEM Grill, toaster en raclette

  • Grillen, toasten, braden, bakken en racletteren met één apparaat 
  • Met Xylan anti-aanbaklaag 
  • Eenvoudige reiniging 
  • Traploze temperatuurregeling 
  • Grill-oppervlak: ca. 270x170mm
  • Incl. grilrooster, grilplaat, grote pan, 6 kleine pannetjes en 6 houtern spatels
  • 220-240V, 50Hz
  • Vermogen: 900W 

Buffetserver met warmhoudplaat 200W

Snel bekijken

Bestellen

Buffetserver met warmhoudplaat 200W

€ 31,95 excl. btw
€ 38,66 incl. btw
(0)
Op voorraad
Buffetserver met warmhoudplaat 200W

Buffetserver met warmhoudplaat 200W

(0)
€ 31,95 excl. btw
€ 38,66 incl. btw

Elektrische universele buffetwarmer met 3 warmhoudschalen van 1.5 liter

  • 3-Delige RVS buffetserver en warmplaat
  • In de warmhoudschalen kunt u het eten warm houden
  • De warmhoudplaat is geschikt voor bv het warmhouden van de borden
  • Inhoud per warmhoudbakje: 1.5 liter 
  • Met instelbare temperatuurregeling
  • Geïsoleerde (koele) handgrepen
  • Met indicatielampje 
  • Rubber anti-slip voetjes 
  • Oververhittingsbeveiliging 
  • Afmeting: ca. 57 x 28 x 12 cm (hoogte)
  • 230V,50/60Hz
  • Opgenomen vermogen 200W

Buffetwarmer met warmhoudplaat 300W

Snel bekijken

Bestellen

Buffetwarmer met warmhoudplaat 300W

€ 41,95 excl. btw
€ 50,76 incl. btw
(0)
Op voorraad
Buffetwarmer met warmhoudplaat 300W

Buffetwarmer met warmhoudplaat 300W

(0)
€ 41,95 excl. btw
€ 50,76 incl. btw

Elektrische universele buffetwarmer met 3 bakken van 2L

  • Deze buffetwarmer is veelzijdig te gebruiken. 
  • Uitermate geschikt voor het warm houden van gerechten en/of borden. 
  • Een RVS warmhoudbak met daarin 3 RVS bakken met transparant  deksel.
  • Elke bak heeft een inhoud van 2 liter.
  • De temperatuur is traploos instelbaar. 
  • Handgrepen zijn van geïsoleerde kunststof. 
  • De buffetwarmer is voorzien van een oververhittings-beveiliging. 
  • Aan de voorzijde bevinden zich een Aan/Uit schakelaar en controle-lampje. 
  • Rubberen antislip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid. 
  • Afmeting: ca. 53c35cm
  • 220-240V, 50Hz. 
  • Opgenomen vermogen: 300W.

Chocolade Fondueset Hot Chocolate

Snel bekijken

Bestellen

Chocolade Fondueset Hot Chocolate

€ 9,95 excl. btw
€ 12,04 incl. btw
(0)
Op voorraad
Chocolade Fondueset Hot Chocolate

Chocolade Fondueset Hot Chocolate

(0)
€ 9,95 excl. btw
€ 12,04 incl. btw

Cuisine Chocolade fondueset Hot Chocolate

  • Porseleinen 2-delige set met 4 vorkjes (17,5cm)
  • Diameter: 12cm
  • Hoogte:15cm
  • Exclusief waxinekaars

Chocolade Fondue

Stukjes cake en fruit worden in een kom van meestal aardewerk of porselein met gesmolten chocolade gedoopt. De chocoladefondue kan deel uitmaken van een ontbijt, als traktatie op de middag of als nagerecht.

Een feestelijke variatie op de kom met chocolade is de chocoladefontein.

Cocisana Elektrische universele grill (1500W)

Snel bekijken

Bestellen

Cocisana Elektrische universele grill (1500W)

€ 28,95 excl. btw
€ 35,03 incl. btw
(0)
Op voorraad
Cocisana Elektrische universele grill (1500W)

Cocisana Elektrische universele grill (1500W)

(0)
€ 28,95 excl. btw
€ 35,03 incl. btw

Cocisana Elektrische universele grill (1500W)

  • Een universele grill, geschikt voor meerdere doeleinden. 
  • Met marmer coating voor eenvoudige reiniging. 
  • Afneembare temperatuurregelaar.
  • Variabele warmte-regeling.
  • Met 2 handgrepen. 
  • Afmeting grill-oppervlak: 46x26cm. 
  • Voorzien van antislip voetjes. 
  • Snoerlengte: 1 meter. 
  • 230V, 50/60Hz. 
  • Vermogen: 1500W.

Grillplaat Gourmetset 6-persoons

Snel bekijken

Bestellen

Grillplaat Gourmetset 6-persoons

€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw
(0)
Op voorraad
Grillplaat Gourmetset 6-persoons

Grillplaat Gourmetset 6-persoons

(0)
€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw

Grillplaat Gourmetset 6-persoons

  • Raclette met een vermogen van 1000W
  • Geschikt voor 6 personen (6 pannetjes)
  • Met afneembare anti-aanbak grillplaat
  • Koelblijvende handvaten
  • Aanpasbare thermostaat
  • Anti-slip voetjes
  • Eenvoudig te reinigen

Gourmetten

Gourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië.Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes of op een grill, bakplaat of iets soortgelijks, steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediënten die op tafel staan, dat wordt opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken. Het is vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers; terwijl bij gourmetten vlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood.

Men gourmet meestal binnen met meerdere personen. Het traditionele gourmetten gebeurt op vuur met kleine spiritusbranders onder de pannetjes. Tegenwoordig zijn steeds meer elektrische gourmetstellen in gebruik die meestal uit 4 tot 6 pannetjes bestaan die van onderaf elektrisch worden verwarmd. Ook zijn hiervan varianten met wokpannetjes in omloop. Bij zulke gourmetstellen is het tevens mogelijk om in de ronde openingen van de plaat pannenkoeken te bakken in plaats van in de pannetjes, wat perfecte ronde pannenkoekjes als resultaat heeft. Gourmetten is iets anders dan grillen of steengrillen waarbij de pannetjes onder een grillplaat (metaal of steen) staan. Omdat de pannetjes daarbij van bovenaf door een spiraal worden verwarmd, is hierbij sprake van grillen en niet van het traditionele gourmetten. Sommige mensen houden niet van gourmetten omdat het erg lang duurt, het moeilijk is om je ingrediënten tot hun volle waarde te laten komen en omwille van de geurhinder. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Gourmetten is al enige tijd een kersttraditie in Nederland

Grillplaat Gourmetset 8-persoons

Snel bekijken

Bestellen

Grillplaat Gourmetset 8-persoons

€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw
(0)
Op voorraad
Grillplaat Gourmetset 8-persoons

Grillplaat Gourmetset 8-persoons

(0)
€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw

Grillplaat Gourmetset 8-persoons

  • Ovale raclette met een vermogen van 1200 Watt
  • Geschikt voor 8 personen (8 pannetjes)
  • Met niet-klevende, verwijderbare grillplaat
  • Zowel de grillplaat als de pannetjes hebben een anti-aanbakblaag
  • Instelbare thermostaat
  • Met stroomindicatielampje
  • Anti-slip voetjes
  • Eenvoudig te reinigen

Gourmetten

Gourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië.Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes of op een grill, bakplaat of iets soortgelijks, steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediënten die op tafel staan, dat wordt opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken. Het is vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers; terwijl bij gourmetten vlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood.

Men gourmet meestal binnen met meerdere personen. Het traditionele gourmetten gebeurt op vuur met kleine spiritusbranders onder de pannetjes. Tegenwoordig zijn steeds meer elektrische gourmetstellen in gebruik die meestal uit 4 tot 6 pannetjes bestaan die van onderaf elektrisch worden verwarmd. Ook zijn hiervan varianten met wokpannetjes in omloop. Bij zulke gourmetstellen is het tevens mogelijk om in de ronde openingen van de plaat pannenkoeken te bakken in plaats van in de pannetjes, wat perfecte ronde pannenkoekjes als resultaat heeft. Gourmetten is iets anders dan grillen of steengrillen waarbij de pannetjes onder een grillplaat (metaal of steen) staan. Omdat de pannetjes daarbij van bovenaf door een spiraal worden verwarmd, is hierbij sprake van grillen en niet van het traditionele gourmetten. Sommige mensen houden niet van gourmetten omdat het erg lang duurt, het moeilijk is om je ingrediënten tot hun volle waarde te laten komen en omwille van de geurhinder. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Gourmetten is al enige tijd een kersttraditie in Nederland

Raclette Partygrill voor 8 personen

Snel bekijken

Bestellen

Raclette Partygrill voor 8 personen

€ 28,95 excl. btw
€ 35,03 incl. btw
(0)
Op voorraad
Raclette Partygrill voor 8 personen

Raclette Partygrill voor 8 personen

(0)
€ 28,95 excl. btw
€ 35,03 incl. btw

  • Met 8 anti-aanbak pannetjes 
  • Grillplaat (ca. 32x42cm) met anti-aanbaklaag 
  • Met indicatielampje
  • Snoerlengte ca.120cm
  • 220-240V, 50Hz
  • Vermogen 1200W

Telefunken Teppan Yaki grillplaat XL

Snel bekijken

Bestellen

Telefunken Teppan Yaki grillplaat XL

€ 30,95 excl. btw
€ 37,45 incl. btw
(0)
Op voorraad
Telefunken Teppan Yaki grillplaat XL

Telefunken Teppan Yaki grillplaat XL

(0)
€ 30,95 excl. btw
€ 37,45 incl. btw

Telefunken Teppan Yaki grillplaat XL

  • Grillplaat met anti-aanbak coating.
  • Afmeting plaat: 69x22cm.
  • Cool touch handgrepen.
  • Voorzien van vet-afvoergoot  en vet-opvangbakje.
  • Temperatuurregeling.
  • On/Off schakelaar.
  • Controlelampje.
  • Netsnoer met schakelaar (90cm).
  • Buitenmaat: 70x23cm.
  • 230V, 50Hz.
  • 1800W.

Teppan Yaki bakplaat XL - 87cm

Snel bekijken

Bestellen

Teppan Yaki bakplaat XL - 87cm

€ 35,95 excl. btw
€ 43,50 incl. btw
(0)
Op voorraad
Teppan Yaki bakplaat XL - 87cm

Teppan Yaki bakplaat XL - 87cm

(0)
€ 35,95 excl. btw
€ 43,50 incl. btw

  • Een enorme teppan yaki grillplaat, van maar liefst ca. 87x22cm
  • Compleet met lekbak en thermostaat 
  • Met anti-aanbaklaag 
  • Snoerlengte ca. 85cm
  • 1800W

Teppanyaki grillplaat - 47cm - 2000W

Snel bekijken

Bestellen

Teppanyaki grillplaat - 47cm - 2000W

€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw
(0)
Op voorraad
Teppanyaki grillplaat - 47cm - 2000W

Teppanyaki grillplaat - 47cm - 2000W

(0)
€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw

Teppanyaki grillplaat - 47cm - 2000W

  • Een elektrische grillplaat met een anti-aanbaklaag
  • Aan de onderzijde een handige lekbak voor de afgewerkte olie 
  • Voorzien van thermostaat en ca. 85cm snoer 
  • Afmeting grillplaat: 47x26.5cm 
  • 220-240V, 50Hz 
  • Max. 2000W 

Teppanyaki  is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te bakken. Het is een relatief moderne bereidingswijze ontwikkeld door Japanners in de Verenigde Staten, door gebruik te maken van keukengerei en -apparaten uit de hamburgerrestaurants. Pas later is teppanyaki overgenomen door wegrestaurants in Japan zelf en daarna verspreid over de hele wereld. Het is nog steeds niet zo populair in Japan zelf.

In Japan kan teppanyaki staan voor verschillende schotels die op een teppan gebakken zijn, waarbij de hete plaat dikwijls in het midden van de tafel wordt geplaatst.

Fondue

Fondue is een gerecht waarbij voedingsmiddelen in kleine stukjes worden ondergedompeld in een warme of hete vloeistof.

Kaasfondue

De oorsprong van kaasfondue zou in de 18e eeuw uit noodzaak zijn ontstaan. Het woord fondue is afkomstig van het Franse woord “fondre” dat smelten betekent. De in de zomermaanden gemaakte kazen waren destijds in de winter verouderd en onverteerbaar geworden. Door deze te verwarmen en te verdunnen met melk ontstond een soort kaassoep. Deze zou dan worden gegeten met wat men toen voorhanden had zoals aardappelen. Met het stijgen van de welvaart en betere bewaartechnieken raakte deze kaassoep in de vergetelheid. De juistheid van bovengenoemde wordt wel in twijfel getrokken omdat in die tijd kaas vooral een luxeproduct was.
Pas in de jaren zestig van de 20e eeuw is het verwarmen van kazen in Zwitserland opnieuw ontdekt. Vanwege de enorme diversiteit en kwaliteit van de kazen werd het een luxemaaltijd. Vanaf die tijd wordt kaasfonduen gedaan door stukjes stokbrood in de gesmolten kaas te dopen. De fondue wordt dan bereid met witte wijn.

Het moderne recept wordt gedacht afkomstig te zijn uit Zwitserland. De ingrediënten die daarvoor worden gebruikt verschillen per streek. Het zijn Gruyère/Vacherin - kaas in het Franstalig deel van Zwitserland, maar in het Duitstalige deel van Zwitserland wordt eerder Emmentaler gemengd met witte wijn. Naar smaak wordt ook wel knoflook, nootmuskaat, boleten, peper en kirsch toegevoegd.

Volgens sommigen is het laatste restje, de enigszins gekaramelliseerde laag op de bodem van de pan het lekkerste. In Zwitserland wordt het les réligieuses (de nonnen) genoemd.

In Nederland wordt kaasfondue ook wel gemaakt van Goudse kaas. In België altijd met Gruyère, Emmentaler of Comté en wordt er wel gevarieerd met bier in plaats van witte wijn.

Chocolade fondue

Stukjes cake en fruit worden in een kom van meestal aardewerk of porselein met gesmolten chocolade gedoopt. De chocoladefondue kan deel uitmaken van een ontbijt, als traktatie op de middag of als nagerecht.

Een feestelijke variatie op de kom met chocolade is de chocoladefontein.

Hulpmiddelen

Om fondue te eten is een aantal hulpmiddelen nodig. De hete vloeistof bevindt zich in een fonduepan, of voor kaasfondue een caquelon.

De vloeistof wordt warm gehouden op een brander die brandt op spiritus. Bij voorkeur is de vlam hiervan regelbaar zodat de vloeistof op de juiste temperatuur gehouden kan worden. Bij de bouillon fondue (waarbij de bouillon zachtjes kookt) is dit minder kritisch, omdat een kokende vloeistof altijd dezelfde temperatuur houdt. Voor zowel olie als gesmolten kaas geldt echter dat de vloeistof goed op de juiste temperatuur gehouden moet worden. Er bestaan ook elektrische fonduepannen, waarbij de vloeistof door een verwarmingselement onder de pan wordt verhit. De sterkte hiervan kan dan met een draaiknop aan de voorzijde worden geregeld.

Fonduevorken zijn lange vorken met meestal 2 punten waaraan het in te dopen voedsel wordt vastgeprikt.

Gourmetten

Gourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit Azië.Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel in kleine pannetjes of op een grill, bakplaat of iets soortgelijks, steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediënten die op tafel staan, dat wordt opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken. Het is vergelijkbaar met steengrillen en raclette, maar racletten doet men met kaas en het is typisch Zwitsers; terwijl bij gourmetten vlees, vis en/of groente gebruikt wordt. Een aanvullende mogelijkheid is het bakken van kleine omeletten of pannenkoeken. Het geheel wordt vaak aangekleed met verschillende sauzen en stokbrood.

Men gourmet meestal binnen met meerdere personen. Het traditionele gourmetten gebeurt op vuur met kleine spiritusbranders onder de pannetjes. Tegenwoordig zijn steeds meer elektrische gourmetstellen in gebruik die meestal uit 4 tot 6 pannetjes bestaan die van onderaf elektrisch worden verwarmd. Ook zijn hiervan varianten met wokpannetjes in omloop. Bij zulke gourmetstellen is het tevens mogelijk om in de ronde openingen van de plaat pannenkoeken te bakken in plaats van in de pannetjes, wat perfecte ronde pannenkoekjes als resultaat heeft. Gourmetten is iets anders dan grillen of steengrillen waarbij de pannetjes onder een grillplaat (metaal of steen) staan. Omdat de pannetjes daarbij van bovenaf door een spiraal worden verwarmd, is hierbij sprake van grillen en niet van het traditionele gourmetten. Sommige mensen houden niet van gourmetten omdat het erg lang duurt, het moeilijk is om je ingrediënten tot hun volle waarde te laten komen en omwille van de geurhinder. Anderen vinden het juist een gezellige manier van eten, waarbij de gastheer of -vrouw de tafel niet hoeft te verlaten. Gourmetten is al enige tijd een kersttraditie in Nederland



| Meer

Filter
We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.