B2C - B2B Cadeaushop
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Besteksets

Weergave:


Bezig met laden...
Alpina Roestvrijstalen bestekset (24 delig)

Snel bekijken

Bestellen

Alpina Roestvrijstalen bestekset (24 delig)

€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw
(0)
Op voorraad
Alpina Roestvrijstalen bestekset (24 delig)

Alpina Roestvrijstalen bestekset (24 delig)

(0)
€ 27,95 excl. btw
€ 33,82 incl. btw

Alpina Roestvrijstalen bestekset (24 delig)

  • Deze elegante bestekset van Alpina is vervaardigd van roestvrij staal (glanzend). 
  • De set bestaat uit: 
  • 6 eetlepels (20cm) 
  • 6 tafelvorken (20cm)
  • 6 tafelmessen (22,5cm) 
  • 6 theelepels (13cm) 
  • Verpakt in een luxe doos

Het bestek is het eetgerei, de vork, de lepel en het mes dat gebruikt wordt om mee te eten en om de maaltijd op te dienen. In oosterse landen is het gebruikelijk om met stokjes te eten, maar het is in de westerse wereld niet gebruikelijk om eetstokjes als bestek aan te merken. In Europa werd tot in de Middeleeuwen enkel met mes en lepel gegeten. Pas vanaf de Renaissance begon in Italië ook het gebruik van een vork in zwang te raken. De Romeinen kenden reeds het gebruik van dienvorken om vlees op te dienen, maar niet een individueel tafelvork.

Het bestek is het geheel van alle messen, vorken en lepels, dat aan tafel wordt gebruikt. Een couvert is het woord dat in de horeca wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per gast, meestal in een ruimere betekenis dan bestek. Een couvert kan dus ruimer bestaan uit:

  • dessertmes, dessertlepel, dessertvork (iets kleiner van formaat dan het vorige, dessertlepels zijn iets anders dan koffielepels en theelepels, want ze zijn groter)
  • koffielepels, taart-vorkjes (kleiner dan dessertlepel of dessertvork), oestervork, kreefthaak, espressolepel.
  • visvork en vismes, eventueel aangevuld met een vissauslepel (ook wel gourmetsauslepel genoemd)

Bergner RVS steak bestekset (12 delig)

Snel bekijken

Bestellen

Bergner RVS steak bestekset (12 delig)

€ 23,95 excl. btw
€ 28,98 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bergner RVS steak bestekset (12 delig)

Bergner RVS steak bestekset (12 delig)

(0)
€ 23,95 excl. btw
€ 28,98 incl. btw

Bergner Roestvrijstalen steak bestekset (12 delig)

  • Een roestvrijstalen steakset bestaande uit: 6 steakmessen 6 steakvorken. 
  • Kunststof handvat

Het bestek is het eetgerei, de vork, de lepel en het mes dat gebruikt wordt om mee te eten en om de maaltijd op te dienen. In oosterse landen is het gebruikelijk om met stokjes te eten, maar het is in de westerse wereld niet gebruikelijk om eetstokjes als bestek aan te merken. In Europa werd tot in de Middeleeuwen enkel met mes en lepel gegeten. Pas vanaf de Renaissance begon in Italië ook het gebruik van een vork in zwang te raken. De Romeinen kenden reeds het gebruik van dienvorken om vlees op te dienen, maar niet een individueel tafelvork.

Het bestek is het geheel van alle messen, vorken en lepels, dat aan tafel wordt gebruikt. Een couvert is het woord dat in de horeca wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per gast, meestal in een ruimere betekenis dan bestek. Een couvert kan dus ruimer bestaan uit:

  • dessertmes, dessertlepel, dessertvork (iets kleiner van formaat dan het vorige, dessertlepels zijn iets anders dan koffielepels en theelepels, want ze zijn groter)
  • koffielepels, taart-vorkjes (kleiner dan dessertlepel of dessertvork), oestervork, kreefthaak, espressolepel.
  • visvork en vismes, eventueel aangevuld met een vissauslepel (ook wel gourmetsauslepel genoemd)

Excellent Houseware Bestekset - roestvrij staal (60 dlg)

Snel bekijken

Bestellen

Excellent Houseware Bestekset - roestvrij staal (60 dlg)

€ 47,95 excl. btw
€ 58,02 incl. btw
(0)
Op voorraad
Excellent Houseware Bestekset - roestvrij staal (60 dlg)

Excellent Houseware Bestekset - roestvrij staal (60 dlg)

(0)
€ 47,95 excl. btw
€ 58,02 incl. btw

Excellent Houseware Bestekset, roestvrij staal (60 dlg)

Een complete roestvrijstalen bestekset.

  • Set bestaat uit: 
  •    6 Tafelmessen 
  •    6 Tafelvorken 
  •    6 Tafellepels 
  •    6 Dessertlepels 
  •    6 Dessertvorken 
  •    6 Dessertmessen 
  •    6 Koffielepels, 
  •    6 Theelepels,
  •    6 Taartvorken 
  •    1 Juslepel 
  •    1 Saladelepel 
  •    1 Saladevork 
  •    1 Taartschep 
  •    2 Opscheplepels
  • Verpakt in een fraaie doos met zichtvenster

Het bestek is het eetgerei, de vork, de lepel en het mes dat gebruikt wordt om mee te eten en om de maaltijd op te dienen. In oosterse landen is het gebruikelijk om met stokjes te eten, maar het is in de westerse wereld niet gebruikelijk om eetstokjes als bestek aan te merken. In Europa werd tot in de Middeleeuwen enkel met mes en lepel gegeten. Pas vanaf de Renaissance begon in Italië ook het gebruik van een vork in zwang te raken. De Romeinen kenden reeds het gebruik van dienvorken om vlees op te dienen, maar niet een individueel tafelvork.

Het bestek is het geheel van alle messen, vorken en lepels, dat aan tafel wordt gebruikt. Een couvert is het woord dat in de horeca wordt gehanteerd voor het nodige eetgerei per gast, meestal in een ruimere betekenis dan bestek. Een couvert kan dus ruimer bestaan uit:

  • dessertmes, dessertlepel, dessertvork (iets kleiner van formaat dan het vorige, dessertlepels zijn iets anders dan koffielepels en theelepels, want ze zijn groter)
  • koffielepels, taart-vorkjes (kleiner dan dessertlepel of dessertvork), oestervork, kreefthaak, espressolepel.
  • visvork en vismes, eventueel aangevuld met een vissauslepel (ook wel gourmetsauslepel genoemd)

Bestekgarnituur


bestekcassette met lepels en vorken

Een bestekcassette is een doos die in de winkel wordt gekocht, met daarin het gehele bestek dat nodig is voor een huishouden. In Europa worden in verband met tafelbestek verschillende begrippen gebruikt. Zo zijn er heel veel samenstellingen voor een bestekcassette.

Onderstaande samenstellingen worden in Nederland gehanteerd, hierop zijn vele variaties mogelijk. Vaak is een bestekgarnituur (ook wel: bestekcassette) vanaf nul samen te stellen, zeker in de hogere prijsklassen.

Bestekgarnituur 24-delig:

  • 6 tafellepels
  • 6 tafelvorken
  • 6 tafelmessen
  • 6 koffielepels

Bestekgarnituur 79-delig:

  • 12 tafelmessen
  • 12 tafellepels
  • 12 tafelvorken
  • 12 dessertmessen
  • 12 koffielepels
  • 12 taartvorkjes
  • 1 pollepel
  • 2 groentelepels
  • 1 sauslepel
  • 1 sladienlepel
  • 1 sladienvork
  • 1 taartschep

Bestekgarnituur 103-delig: als 79-delig, aangevuld met 12 dessertlepels en 12 dessertvorken

Bestekgarnituur 127-delig: als 103-delig, aangevuld met 12 visvorken en 12 vismessen.

In de horeca zijn artikelen als sladienlepels en een soepdienlepel (ook wel: pollepel) vaak niet eens leverbaar.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.