B2C - B2B Cadeaushop
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Braadpannen

Braadpan of Stoofpan



Weergave:


Bezig met laden...
Bergner Braadpan 20cm - 2.4 liter

Snel bekijken

Bestellen

Bergner Braadpan 20cm - 2.4 liter

€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bergner Braadpan 20cm - 2.4 liter

Bergner Braadpan 20cm - 2.4 liter

(0)
€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw

Bergner Casserole met deksel 20 cm

Deze Bergner braadpan is zeer geschikt om je gerechten langzaam te laten sudderen.
Deze authentieke casserole is geschikt om te bakken en braden op inductie, gas, halogeen, keramische en elektrische warmtebronnen. 
Daarnaast kun je de casserole ook gebruiken voor je oven gerechten.
Voorzien van Cera+ Ceramic coating, dit is een 3-laags coating waardoor je de pan op erg hoge temperaturen kunt gebruiken

  • Diameter 20 cm, Hoogte 8.8 cm, inhoud 2.4 liter
  • Voorzien van Cera+ Ceramic coating, dit is een van 3-laags coating: 2x ceramic coating + heat-resistant coating
  • Gegoten aluminium cast met RVS handvaten
  • Met Cera+ anti-aanbaklaag
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook oven en inductie

In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vlees, gevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld

 

 

 

Bergner Braadpan 24 cm - 4.2 liter

Snel bekijken

Bestellen

Bergner Braadpan 24 cm - 4.2 liter

€ 37,95 excl. btw
€ 45,92 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bergner Braadpan 24 cm - 4.2 liter

Bergner Braadpan 24 cm - 4.2 liter

(0)
€ 37,95 excl. btw
€ 45,92 incl. btw

Bergner Casserole met deksel 24 cm

  • Diameter 24 cm, Hoogte 10.6 cm, inhoud 4.2 liter
  • Voorzien van Cera+ Ceramic coating, dit is een van 3-laags coating: 2x ceramic coating + heat-resistant coating
  • Gegoten aluminium cast met RVS handvaten
  • Met Cera+ anti-aanbaklaag
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook oven en inductie
  • Typenummer: BG-6798
Deze Bergner braadpan is zeer geschikt om je gerechten langzaam te laten sudderen.
Deze authentieke casserole is geschikt om te bakken en braden op inductie, gas, halogeen, keramische en elektrische warmtebronnen. Daarnaast kun je de casserole ook gebruiken voor je oven gerechten.
Voorzien van Cera+ Ceramic coating, dit is een 3-laags coating waardoor je de pan op erg hoge temperaturen kunt gebruiken.

Bergner Braadpan 24 cm - 4.2 liter

In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vlees, gevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Een veel gebruikte braadpan is van geëmailleerd gietijzer gemaakt. Deze pan is wel veel zwaarder dan een van geëmailleerd plaatijzer, maar geeft in het algemeen een beter braadresultaat.

 

 

 

Braad- en stoofpan 24cm - donkerblauw

Snel bekijken

Bestellen

Braad- en stoofpan 24cm - donkerblauw

€ 15,95 excl. btw
€ 19,30 incl. btw
(0)
Op voorraad
Braad- en stoofpan 24cm - donkerblauw

Braad- en stoofpan 24cm - donkerblauw

(0)
€ 15,95 excl. btw
€ 19,30 incl. btw

Braad- en stoofpan 24cm

  • Vervaardigd van gegoten aluminium, dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.
  • De binnenzijde heeft een duurzame keramische coating, 
  • Diameter van de pan: 24cm. 
  • Met aangegoten handgrepen, dus extra stevig. 
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook induktie. 
  • Wordt geleverd assorti in de kleur DONKERBLAUW

Braad- en stoofpan 24cm - groen

Snel bekijken

Bestellen

Braad- en stoofpan 24cm - groen

€ 12,95 excl. btw
€ 15,67 incl. btw
(0)
Op voorraad
Braad- en stoofpan 24cm - groen

Braad- en stoofpan 24cm - groen

(0)
€ 12,95 excl. btw
€ 15,67 incl. btw

Braad- en stoofpan 24cm

  • Vervaardigd van gegoten aluminium, dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.
  • De binnenzijde heeft een duurzame keramische coating, 
  • Diameter van de pan: 24cm. 
  • Met aangegoten handgrepen, dus extra stevig. 
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook induktie. 
  • Wordt geleverd assorti in de kleur GROEN

Braad- en stoofpan 24cm - lichtblauw

Snel bekijken

Bestellen

Braad- en stoofpan 24cm - lichtblauw

€ 12,95 excl. btw
€ 15,67 incl. btw
(0)
Op voorraad
Braad- en stoofpan 24cm - lichtblauw

Braad- en stoofpan 24cm - lichtblauw

(0)
€ 12,95 excl. btw
€ 15,67 incl. btw

Braad- en stoofpan 24cm

  • Vervaardigd van gegoten aluminium, dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.
  • De binnenzijde heeft een duurzame keramische coating, 
  • Diameter van de pan: 24cm. 
  • Met aangegoten handgrepen, dus extra stevig. 
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook induktie. 
  • Wordt geleverd assorti in de kleur LICHTBLAUW

Braadpan met aromaknop - oranje

Snel bekijken

Bestellen

Braadpan met aromaknop - oranje

€ 35,95 excl. btw
€ 43,50 incl. btw
(0)
Op voorraad
Braadpan met aromaknop - oranje

Braadpan met aromaknop - oranje

(0)
€ 35,95 excl. btw
€ 43,50 incl. btw

Braadpan met aromaknop 28x28x12cm

  • Compleet met glazen deksel
  • De hoogwaardige braadpan is vervaardigd van geperst aluminium voor een uitstekende warmtegeleiding 
  • De buitenzijde: metallic 
  • De binnenzijde is van FUSION keramische anti-aanbak coating (PFOA- en PTFE-vrij)
  • Daardoor bijzonder krasvast in vergelijking met conventionele keramische coating 
  • Door de aroma-knop kan geleidelijk smaak-vloeistoffen worden toegevoegd 
  • Geschikt voor alle warmtebronnen: induktie, halogeen, keramisch, elektrisch en gas
  • Afmeting: 28x28x12cm

Gietaluminium Braadpan 20cm - 1.8 liter

Snel bekijken

Bestellen

Gietaluminium Braadpan 20cm - 1.8 liter

€ 19,95 excl. btw
€ 24,14 incl. btw
(0)
Op voorraad
Gietaluminium Braadpan 20cm - 1.8 liter

Gietaluminium Braadpan 20cm - 1.8 liter

(0)
€ 19,95 excl. btw
€ 24,14 incl. btw

Braadpan van gegoten aluminium 20 cm

  • Braadpan van gegoten aluminium met glazen deksel
  • De diameter is ca. 20 cm, de hoogte 9 cm en de inhoud 1.8 liter
  • De dikte van de RVS bodem is 4.0mm en de dikte van de alu-cast is 2.5mm
  • De bodem is voorzien van een anti-aanbaklaag 
  • Geschikt voor inductie, gas, elektrisch en keramisch koken
In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vlees, gevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Gietaluminium Braadpan 24cm - 2.7 liter

Snel bekijken

Bestellen

Gietaluminium Braadpan 24cm - 2.7 liter

€ 23,95 excl. btw
€ 28,98 incl. btw
(0)
Op voorraad
Gietaluminium Braadpan 24cm - 2.7 liter

Gietaluminium Braadpan 24cm - 2.7 liter

(0)
€ 23,95 excl. btw
€ 28,98 incl. btw

Braadpan van gegoten aluminium 24 cm

  • Braadpan van gegoten aluminium met glazen deksel
  • De diameter is ca. 24 cm, de hoogte 11 cm en de inhoud 2.7 liter
  • De dikte van de RVS bodem is 4.0mm en de dikte van de alu-cast is 2.5mm
  • De bodem is voorzien van een anti-aanbaklaag 
  • Geschikt voor inductie, gas. elektrisch en keramisch koken
In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vlees, gevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Renberg Braadpan met deksel 20cm

Snel bekijken

Bestellen

Renberg Braadpan met deksel 20cm

€ 13,95 excl. btw
€ 16,88 incl. btw
(0)
Op voorraad
Renberg Braadpan met deksel 20cm

Renberg Braadpan met deksel 20cm

(0)
€ 13,95 excl. btw
€ 16,88 incl. btw

Renberg Braadpan met deksel

  • Materiaal: Geperst aluminium met marmer coating. 
  • Met bijbehorend deksel. 
  • Afmeting: diameter 20cm, hoogte 8.5cm. 
  • Geschikt voor alle verwarmingssoorten, ook induktie

San Ignacio Braadpan 24cm-4.5L

Snel bekijken

Bestellen

San Ignacio Braadpan 24cm-4.5L

€ 20,95 excl. btw
€ 25,35 incl. btw
(0)
Op voorraad
San Ignacio Braadpan 24cm-4.5L

San Ignacio Braadpan 24cm-4.5L

(0)
€ 20,95 excl. btw
€ 25,35 incl. btw

San Ignacio Braadpan 24cm-4.5L

  • Braadpan uit de serie "Gourmet" van geperst aluminium en met glazen deksel
  • Diameter 24cm, hoogte ca 11cm, inhoud 4.5 liter
  • Met soft-touch handvatten
  • Met Whitford- anti aanbaklaag
  • Geschikt voor inductie, halogeen, gas, elektrisch- en keramisch koken 
  • Typenummer: BGEU-0657
In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vlees, gevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Braadpan - Stoofpan


In een braadpan (ook wel stoofpanstoofpot of sudderpan genoemd) kan een product - veelal vleesgevogelte of wild - worden gebraden of worden dichtgeschroeid alvorens het wordt gebraden in de oven. Om het vlees dicht te schroeien verhit men de braadpan tot een hoge temperatuur en gebruikt men boter of olie. Een braadpan is wijd en diep en hoort een dikke bodem te hebben zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.

Een veel gebruikte braadpan is van geëmailleerd gietijzer gemaakt. Deze pan is wel veel zwaarder dan een van geëmailleerd plaatijzer, maar geeft in het algemeen een beter braadresultaat.

In de 17e eeuw werd de braadpan gemaakt van gietijzer en gebruikt door de pan direct in het vuur te plaatsen, soms zelfs met kolen op het deksel van de pan. Dit Nederlandse ontwerp werd in een aantal landen overgenomen, waaronder in de vroege Noord-Amerikaanse koloniën. Daar is dit type pan bekend geraakt als "Dutch oven". Deze pannen werden veel gebruikt tijdens de karavaantochten in de grote trek naar het westen. Het is het officiële kookinstrument van de Amerikaanse staat Texas.

Eten van gebraden vlees

Het wordt aangeraden het gebraad 5 tot 10 minuten te laten rusten voor het wordt aangesneden. Snij het gebraad steeds tegen de draad in; korte vezels zijn gemakkelijker te kauwen zodat het vlees malser lijkt. Men kan het beste een ongekarteld mes gebruiken, zodat de vleessappen behouden blijven.

Verschil tussen bakken en braden

Bakken en braden zijn gelijkaardige kooktechnieken, maar braden duurt langer, gebeurt op lagere temperatuur en meestal in een afgesloten pot; terwijl bakken minder lang duurt, op hogere temperatuur gebeurt en zonder deksel. Beide technieken kunnen gebruikt worden op open vuur en in een oven.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.