Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.
Grillpannen
Bezig met laden...



Bergner Grillpan vierkant 28x28x4cm
Bergner Grillpan vierkant
- Materiaal: Geperst aluminium voor een uitstekende warmteverdeling
De binnenzijde van de pan is voorzien van een zwarte Xylan-Plus coating met zilver- en goudkleurige punten - De Xylan-Plus coating is een uitmuntende 2-laags coating met geharde lagen
- Duurzaam en krasbestendig
- De buitenzijde van de pan heeft een coating van glanzend koper
- De pan is geschikt voor induktie-verwarming
- Afmeting: 28x28cm, hoogte 4cm
Een grillpan is een gebruiksvoorwerp voor in de keuken dat wordt gebruikt voor het grillen van onder andere vlees, vis en groenten.
De grillpan is een vierkante pan met opvallende ribbels aan het oppervlak en een steel om de pan te hanteren. De gerechten kunnen in een korte tijd op hoge temperatuur worden bereid, zonder olie of boter. Indien er toch olie of boter wordt gebruikt wordt het gerecht ingesmeerd en nooit de grillpan, anders vullen de geulen zich met het vet en kan net zo goed een koekenpan gebruikt worden. De originele grillpan wordt gemaakt van gietijzer, over het algemeen geldt dan ook: hoe zwaarder de pan, hoe beter




Masterpro Vispan - 32 x 22 cm
Masterpro Vispan
- Deze ovale vispan van Bergner Masterpro uit de serie "Foodies Collection" is zo ontworpen dat u uw vis prima kunt bakken
- De pan is vervaardigd uit gesmeed aluminium
- De holle Stay Cool handgreep met ophangoog is vervaardigd van RVS
- Door de Full Induction bodem (bestaande uit meerdere lagen) wordt de warmte sneller en gelijkmatiger verdeeld
- De pan is voorzien van een QuanTanium anti-aanbaklaag coating
- Afmeting van de vispan: ca. 34 x22.5 x 4.2cm
- Model: BGMP-3501
Een koekenpan of kortweg pan is een platte pan met een lang handvat.
De pan ontleent zijn naam aan het feit dat in zo'n pan pannenkoeken worden gebakken. Ook ander voedsel, zoals vlees, wordt in een koekenpan gebraden.
Omdat de smaak van het product (met name het erin achterblijvend vet) blijft hangen, hebben veel mensen een "gewone", "vlees-" of "spekkoekenpan" en een zogenaamde "zoete koekenpan". Deze laatste wordt ook wel gebruikt voor het maken van omeletten en wordt daarom ook wel omelet(ten)pan genoemd.
Een iets diepere rechtere koekenpan met deksel, wordt ook wel hapjespan of sauteerpan genoemd. Een ovale pan met steel is speciaal bedoeld voor het bakken van vis en heet dan ook vispan.

San Ignacio Grill-pan 35.5x28.2x1.3cm
San Ignacio Grill-pan
- Materiaal: Geperst aluminium, voor een uitstekende warmte-geleiding.
- Een speciale pan met 2 "Stay-Cool" handvatten voor een perfekte grip.
- De binnen- en buitenzijde van de pan heeft een marmer coating.
- Voorzien van anti-aanbaklaag
- De pan is geschikt voor alle soorten van verwarming, ook induktie.
- Afmeting: 35.5x28.3cm, hoogte 1.3cm
Grillpan
Een grillpan is een gebruiksvoorwerp voor in de keuken dat wordt gebruikt voor het grillen van onder andere vlees, vis en groenten.
De grillpan is een vierkante pan met opvallende ribbels aan het oppervlak en een steel om de pan te hanteren. De gerechten kunnen in een korte tijd op hoge temperatuur worden bereid, zonder olie of boter. Indien er toch olie of boter wordt gebruikt wordt het gerecht ingesmeerd en nooit de grillpan, anders vullen de geulen zich met het vet en kan net zo goed een koekenpan gebruikt worden. De originele grillpan wordt gemaakt van gietijzer, over het algemeen geldt dan ook: hoe zwaarder de pan, hoe beter.
Op gegrilde producten zijn duidelijke, meestal bruine, streepjes te zien die worden veroorzaakt door de hete ribbels aan het oppervlak van de pan en zijn te vergelijken met de streepjes bij barbecueën. Tijdens het bakken in de grillpan worden voedingsmiddelen bruin en dit bruinen wordt de Maillardreactie genoemd.