B2C - B2B Cadeaushop
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Pastapannen

Weergave:


Bezig met laden...
Bergner asperge-/ pastapan met deksel (4,2 l.)

Snel bekijken

Bestellen

Bergner asperge-/ pastapan met deksel (4,2 l.)

€ 31,95 excl. btw
€ 38,66 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bergner asperge-/ pastapan met deksel (4,2 l.)

Bergner asperge-/ pastapan met deksel (4,2 l.)

(0)
€ 31,95 excl. btw
€ 38,66 incl. btw

Bergner Roestvrijstalen asperge-/ pastapan met deksel

  •  Handige pan voor het koken van asperges en pasta-gerechten. 
  •  Geschikt voor induktie. 
  •  Afmeting: Diameter: 16cm, Hoogte pan: 21cm.
  •  Inhoud pan: 4,2 liter.

Bergner RVS 18/10 Pastapan 20cm - 5 liter

Snel bekijken

Bestellen

Bergner RVS 18/10 Pastapan 20cm - 5 liter

€ 44,95 excl. btw
€ 54,39 incl. btw
(0)
Op voorraad
Bergner RVS 18/10 Pastapan 20cm - 5 liter

Bergner RVS 18/10 Pastapan 20cm - 5 liter

(0)
€ 44,95 excl. btw
€ 54,39 incl. btw

Bergner RVS 18/10 Pastapan 20cm - 5 liter 

  • Deze pastapan van Bergner is uit de serie "Gourmet" 
  • Materiaal: RVS 18/10 (mat en glanzend)
  • Met glazen deksel
  • Afmeting kookpan: 
  •    Diameter: 20cm. Hoogte 16cm
  • Afmeting "gaatjespan": 
  •    Diameter 20cm Hoogte: 18,5cm 
  • Inhoud pasatapan: 5 liter
  • De binnenzijde is voorzien van een maatverdeling
  • De energiebesparende bodem van aluminium verdeelt de warmte snel en gelijkmatig
  • Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook induktie,
  • Vaatwasmachine-bestendig.
Een pan of pot is een gebruiksvoorwerp, in de regel cilindrisch van vorm, waarin iets gekookt of gebakken kan worden. In Vlaanderen spreekt men over een pan of bakpan als men het in Nederland over een koekenpan heeft, ander kookgerei heet er kookpot of kortweg pot of kom. In sommige Vlaamse dialecten gebruikt men het woord casserole, wat het Franse verkleinwoord van het Provençaalse woord 'cassa' (kom) is, en het Franse woord voor steelpan

Pastapannen

Pasta (Italiaans voor deeg) is in de Italiaanse keuken de benaming voor deegwaren van harde tarwe. Pasta is er gedroogd en vers en heeft vele vormen en bereidingswijzen. Recentelijk is er pasta van spelt verkrijgbaar, evenals meergranen- of glutenvrije varianten.

Soorten Pasta

Er bestaan twee hoofdsoorten Italiaanse pasta, pasta secca of pastasciutta (gedroogde pasta, eventueel met ei bereid (pasta secca all'uovo)), en pasta fresca (verse pasta). Pasta kan zowel in warme gerechten als in koude gerechten zoals pastasalade gebruikt worden. Pasta is een deegproduct dat op allerlei manieren in allerlei vormen gefabriceerd wordt. Het deeg kan tot dunne plakken gerold worden en dan in stroken gesneden (spaghetti, tagliatelle). Het kan ook met een machine door vormpjes geperst worden (macaroni, fusilli en penne). Ook kunnen de plakjes tot vierkantjes gesneden worden en dan met een vulling erin machinaal of met de hand tot ravioli of tortellini (taartjes) gerold worden. Een aantal soorten pasta kennen naast een gladde versie (pasta liscia) ook een geribbelde uitvoering (pasta rigata) om saus beter vast te kunnen houden, bijvoorbeeld:

  • Conchiglie rigate, geribbelde schelpjes, zijn zowel heel groot als klein te verkrijgen
  • Penne rigate, geribbelde holle rechte buisjes
  • Rigatoni, iets grotere variant van de penne rigate.

Een aantal andere pastavormen (geen volledig overzicht):



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.