... ...
3D RENDIEREN MET SLEE 2METER ...
<
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wokpannen

Weergave:


Bezig met laden...
Excellent Houseware Keramische wok 24cm

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Excellent Houseware Keramische wok 24cm

Excellent Houseware Keramische wok 24cm

(0)
€ 13,25

Excellent Houseware Keramische wok 24cm

  • Zwarte aluminium buitenzijde. 
  • Witte binnenzijde voorzien van keramische anti-aanbaklaag. 
  • Geschikt voor koken op gas, elektrisch, keramisch en inductie.
  • Hoogte: 8cm.

Masterpro Paella pan 36cm

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Masterpro Paella pan 36cm

Masterpro Paella pan 36cm

(0)
€ 60,44

Masterpro Paella pan 36 cm

Deze fraai vormgegeven aluminium Paella pan van Bergner uit de serie "Masterpro-Gravity" is licht van gewicht en heeft RVS handgrepen.
De diameter is 36 cm en daardoor uitermate geschikt voor bv paella, risotto en pasta's. Door de schuin oplopende rand kun je er natuurlijk ook prima vlees, vis of groenten in bereiden. Door de 360 graden Turbo-inductie is de gehele onderzijde van de pan te verwarmen, dit in tegenstelling tot de meeste andere pannen,

  • Diameter 36 cm, Hoogte ca. 3.7 cm
  • Voorzien van Eclipse-coating: extreem krasbestendig en duurzaam
  • De aluminium bodem is 3 mm dik en heeft 360 graden Turbo full-induction
  • Geschikt voor alle warmtebronnen: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie
  • Gewicht: ca. 1.7 kg.
  • Typenummer: BGMP-7958

Bergner Masterpro Series

MASTERPRO IS ONTWORPEN DOOR PROFESSIONALS EN CHEFS, DIE DE BESTE MATERIALEN EN COATINGS, DIE BESCHIKBAAR ZIJN, VOOR UW KOOKERVARING HEBBEN GENOMEN. MET EEN GARANTIE VAN 10 JAAR BELOOFT DE COLLECTIE TOP EN DUURZAME PRESTATIES.

Dit assortiment biedt aluminium pannen en roosters die perfect zijn voor frituren of grillen, dankzij het vermogen van aluminium om hoge temperaturen te bereiken en te behouden.Whitford Quantanium® coating maakt de pannen extreem bestendig tegen krassen, slijtage en slijtage.Masterpro potten zijn gemaakt van 18/10 roestvrij staal, een materiaal dat bekend staat om zijn grote weerstand tegen slijtage en corrosie.De inductiebases op de potten geleiden de warmte gelijkmatig en zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

Paella is een oorspronkelijk Valenciaans en tegenwoordig typisch Spaans gerecht en bevat, afhankelijk van de regio, als hoofdingrediënten: rijst, zeevruchten als vis en schaaldieren, stukjes kip, konijn, tomatenbasis, garrofónes(speciaal soort witte bonen uit Valencia), snijbonen en saffraan. Belangrijk onderdeel van de bereiding is dat de rijst gekookt wordt in de bouillon van de vis- en schaaldieren of kip en konijn, het liefst buiten op een houtskool verhitte paella-pan (paellera)

Renberg Wokpan met deksel

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Renberg Wokpan met deksel

Renberg Wokpan met deksel

(0)
€ 30,19

Renberg Luxe wok met glazen deksel

  • De wokpan is van gietijzer waardoor een energiebesparing tot wel 35% mogelijk is 
  • De binnenzijde heeft een marmeren deklaag, hierdoor is de wokpan makkelijk schoon te maken en is het gebruik van olie of boter niet noodzakelijk
  • Het glazen deksel heeft een aromaknop waardoor tijdens het wokken aromatische vloeistoffen kunnen worden toegevoegd
  • Diameter van de wok: 28cm, hoogte 9.4cm 
  • De wokpan heeft een inhoud van 3.6 liter 
  • Geschikt voor alle warmtebronnen: inductie, gas, elektrisch en keramisch koken
  • Bijgeleverd worden een metalen grilrooster, 2 eetstokjes en een spatel 
  • Typenummer: RB-1620
Een wok is een halfronde holle pan (vergelijkbaar met een gehalveerde bal) die in de oosterse keuken wordt gebruikt. De wok is dus dieper en meestal dunner dan een koekenpan en wordt voornamelijk gebruikt voor het roerbakken. Roerbakken wordt daarom ook wel wokken genoemd. Ook wordt de wok gebruikt om voedsel te stomen, stoven, braden, frituren, roken, koken of blancheren.

Wokpan Ø35 cm met glazen deksel

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Wokpan Ø35 cm met glazen deksel

Wokpan Ø35 cm met glazen deksel

(0)
€ 26,56

Complete wokset met deksel en accessoires

  • Wokpan met een doorsnee van 35 cm, de hoogte is ca. 10 cm
  • De pan heeft een houten handvat en handgreep en wordt geleverd incl. glazen deksel
  • Incl. een wokrek voor stomen, warmhouden of uitlekken van voedsel .
  • Met houten spatel, lepel en tang
Een wok is een halfronde holle pan (vergelijkbaar met een gehalveerde bal) die in de oosterse keuken wordt gebruikt. De wok is dus dieper en meestal dunner dan een koekenpan en wordt voornamelijk gebruikt voor het roerbakken. Roerbakken wordt daarom ook wel wokken genoemd. Ook wordt de wok gebruikt om voedsel te stomen, stoven, braden, frituren, roken, koken of blancheren.

Wokset - 4 delig

Snel bekijken

Bestellen

Wokset - 4 delig

€ 18,09
(0)
Op voorraad
Wokset - 4 delig

Wokset - 4 delig

(0)
€ 18,09

  • Wokpan van 30 cm met bamboe accessoires
  • Geschikt voor gas, elektrisch, halogeen en keramisch koken

Wok

Een wok is een halfronde holle pan (vergelijkbaar met een gehalveerde bal) die in de oosterse keuken wordt gebruikt. De wok is dus dieper en meestal dunner dan een koekenpan en wordt voornamelijk gebruikt voor het roerbakken. Roerbakken wordt daarom ook wel wokken genoemd. Ook wordt de wok gebruikt om voedsel te stomen, stoven, braden, friturenroken, koken of blancheren.

Soorten pannen

De Chinese wok heeft een lange houten steel en is oorspronkelijk van gehamerd staal. De wadjan uit de Indonesische keuken en heeft geen houten steel maar twee handvatten, ook oren genoemd. Oorspronkelijk werd een wok uit een plat stuk staal vervaardigd door deze zeer langdurig met een ronde hamer in vorm te slaan waardoor kenmerkende putjes in de wok ontstonden. Na dit hamerproces ontstond er een holle pan met aan de binnenkant gehamerde holletjes, waarna de wok werd omgeklapt zodat aan de binnenkant kleine bolvormige uitsteeksels het aanbakken voorkwamen. Bij goed gebruik gingen deze wokken een leven lang mee. Moderne pannen om te wokken zijn vaak gemaakt van roestvrij staal of aluminium, met emaille of een teflon anti-aanbaklaag. Teflon is echter niet bestand tegen de zeer hoge temperaturen die bij het echte roerbakken gebruikt worden. Een traditionele wok is van koolstofstaal.

Gebruik wokpan

Omdat koolstofstaal snel roest, wordt de wok in de traditionele keuken direct na gebruik gloeiend heet onder een hete kraan zonder schoonmaakmiddel met een bamboewokborstel (een bundel gespleten bamboestengels bijeengebonden aan de top) of een (afwas)borstel gereinigd. Vanwege de hete bereidingstechniek en omdat de koolstofstalen wok nooit ontvet mag worden vormt zich bij gebruik een dun laagje koolstof op het oppervlak wat het de kenmerkende anti-aanbakeigenschappen geeft. Er wordt dan ook weleens gezegd hoe zwarter de wok hoe beter de kok. De combinatie van bakken op hoge temperatuur en deze laag zorgt voor de karakteristieke wok smaak en aroma. In het Standaardkantonees wordt dit "wok hei" genoemd, een wat romantische term die vrij vertaald 'de adem van de wok' betekent.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.