... ...
3D RENDIEREN MET SLEE 2METER ...
<
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kaasplankje

Weergave:


Bezig met laden...
Cuisine Kaasplateau met onderzetter

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Cuisine Kaasplateau met onderzetter

Cuisine Kaasplateau met onderzetter

(0)
€ 16,88

Cuisine Kaasplateau met onderzetter

  • Een bamboe onderzetter (26x23x0,6cm) met een keramisch plateau (diameter 20cm)

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Excellent Houseware Bamboe 4 delige kaasset

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Excellent Houseware Bamboe 4 delige kaasset

Excellent Houseware Bamboe 4 delige kaasset

(0)
€ 14,46

Excellent Houseware Bamboe 4 delige kaasset

  • Een bamboe kaasplank met 3 kaasmessen
  • Afmeting kaasplank: 37,5x18x2cm
  • 3 Kaasmessen (Bamboe/roestvrij staal) 
  • Verpakt in fraaie doorzichtdoos

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Excellent Houseware Kaasplank (30x19.5) met bakje en mes

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Excellent Houseware Kaasplank (30x19.5) met bakje en mes

Excellent Houseware Kaasplank (30x19.5) met bakje en mes

(0)
€ 21,72

Excellent Houseware Kaasplank (30x19.5) met bakje en mes

  • Een set bestaande uit: 
  • Ovale bamboe kaasplank (30x19,5x1,2cm) met verdieping voor bakje
  • Porseleinen bakje (17x8x2,5cm)
  • Roestvrijstalen kaasmes .(14,5cm)

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Kaasplateau van leisteen

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Kaasplateau van leisteen

Kaasplateau van leisteen

(0)
€ 12,04

Cuisine Kaasplateau van leisteen

  • Een plateau van leisteen om bijv. kaas te serveren 
  • Diameter plateau: 25cm 
  • Bijgevoegd een kaasmes en een krijtje 
  • Aan de onderzijde 4 anti-slip dopjes

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Kaasset 6 delig

Snel bekijken

Bestellen

Kaasset 6 delig

€ 14,46
(0)
Op voorraad
Kaasset 6 delig

Kaasset 6 delig

(0)
€ 14,46

Kaasset (6 delig)

Deze handige kaasset bestaat uit: 

  • 1 Glazen kaasplank (20x24cm) met antislip voetjes
  • 1 Houten standaard met 4 "ingebouwde" magneetjes voor het vasthouden van de mesjes/vork. Voorzien van een gleuf  waarin de kaasplank kan worden gezet
  • 2 Kaasmessen
  • 1 Kaassmeermesje
  • 1 Kaasvork

Kaasmes

Een kaasmes is een mes dat wordt gebruikt om kaas te snijden.

Het lemmet van het mes is aan het uiteinde gekromd en gespleten (hiermee kan de kaas worden opgeprikt). De snijkant van het lemmet is glad óf enigszins getand.

Vaak wordt een kaasmes geleverd met een bijpassend kaasplankje.
 

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Renberg Kaasplank (37,8x26x1,5)

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Renberg Kaasplank (37,8x26x1,5)

Renberg Kaasplank (37,8x26x1,5)

(0)
€ 14,46

Renberg Kaasplank (37,8x26x1,5)

  • Een stevige en robuuste kaasplank om kaasblokjes te snijden en te serveren
  • Materiaal: rubber-wood
  • Met handig ophangoog
  • Afmeting: 37,8x26x1,5cm

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Renberg Kaasplank (41x30,5x1,5)

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Renberg Kaasplank (41x30,5x1,5)

Renberg Kaasplank (41x30,5x1,5)

(0)
€ 22,93

Renberg Kaasplank (41x30,5x1,5)

  • Een stevige en robuuste kaasplank om kaasblokjes te snijden en te serveren
  • Materiaal: rubber-wood
  • Met handig ophangoog
  • Afmeting: 41x30,5x1,5cm

Kaasplank

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glas, aardewerk, harde kunststof, marmer, roestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

Kaasplankje

Een kaasplankje kan meerdere zaken betekenen:

  • een snijplank waarop kaas wordt gesneden. Hoewel het woord plank naar hout verwijst, is een kaasplank niet altijd van hout gemaakt. Eerder gebruikt men om hygiënische redenen afwasbare en hardere materialen zoals glasaardewerk, harde kunststofmarmerroestvast staal. Als er toch hout gebruikt wordt, is het meestal een harde soort zoals beuken- of wortelhout.
  • een plateau van roestvast staal (vroeger: altijd van slecht reinigbaar vurenhout) waarop een aantal kazen liggen te rijpen in "kaaspakhuizen".
  • een schotel waarop verschillende kazen zijn geschikt. In Frankrijk is het gebruik de kaasplank voor het zoete dessert te serveren. Dit heeft ermee te maken dat bij kaas nog wijn (kan worden) wordt gedronken, en dit na een zoet dessert niet gebruikelijk is, zo zou je immers de wijn "verpesten". Uitzondering kan zijn kaasplankje NA dessert in combinatie met port. Alleen een kaasplateau zonder dessert is natuurlijk ook een optie. Een kaasplateau bevat minimaal drie en maximaal vijf verschillende kazen. Om de smaak te bevorderen is het wenselijk de kazen een half uur van tevoren uit de koelkast te nemen. In restaurants kan men vaak een eigen kaasplank samenstellen: er worden dan (veel) meer kazen gepresenteerd, waar men er enkele uit mag kiezen. Van deze gekozen kazen wordt een klein stuk afgesneden en geserveerd.

De volgorde van kaas is van licht naar pittig. Bijvoorbeeld: geitenkaas, brie, harde kaas, roodschimmelkaas, blauwschimmelkaas.

  • de bordjes waarmee tussen 1988 en 2000 in Nederland werd aangegeven dat op een autosnelwegvak een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur geldt, in plaats van de toen geldende landelijke maximumsnelheid van 120 km/u. De bedoelde bordjes waren geel, vandaar de associatie met kaas.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.