B2C - B2B Cadeaushop
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wijnrekken

Weergave:


Bezig met laden...
Houten wijnrek voor 16 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Houten wijnrek voor 16 flessen

€ 14,95 excl. btw
€ 18,09 incl. btw
(0)
Op voorraad
Houten wijnrek voor 16 flessen

Houten wijnrek voor 16 flessen

(0)
€ 14,95 excl. btw
€ 18,09 incl. btw

Houten wijnrek voor 16 flessen

  • Grenen wijnrek voor 16 flessen
  • Afmeting: 46x23x55cm
  • Met wit bovenblad
  • Inclusief bevestigingsmaterialen

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Houten wijnrek voor 25 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Houten wijnrek voor 25 flessen

€ 29,95 excl. btw
€ 36,24 incl. btw
(0)
Op voorraad
Houten wijnrek voor 25 flessen

Houten wijnrek voor 25 flessen

(0)
€ 29,95 excl. btw
€ 36,24 incl. btw

Houten wijnrek (voor 25 flessen)

  • Een decoratief wijnrek van massief ge-olied walnoothout
  • Geschikt voor 25 flessen wijn
  • Wordt geleverd inclusief montagemateriaal en instructie
  • Afmeting: 
  • Breed: ca. 64cm 
  • Diep: ca. 25cm 
  • Hoog: ca. 76cm

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Metalen Wijnrek - muurmodel - wit

Snel bekijken

Bestellen

Metalen Wijnrek - muurmodel - wit

€ 6,95 excl. btw
€ 8,41 incl. btw
(0)
Op voorraad
Metalen Wijnrek - muurmodel - wit

Metalen Wijnrek - muurmodel - wit

(0)
€ 6,95 excl. btw
€ 8,41 incl. btw

Wijnfleshouder van metaal

  • Een metalen wijnfleshouder voor wandbevestiging 
  • Geschikt voor 4 flessen wijn of champagne 
  • Afmeting: 45 x 12cm 
  • Inclusief bevestigingsmateriaal (4 pluggen en 4 schroeven)
  • Wordt geleverd in de witte uitvoering

Metalen Wijnrek - muurmodel - zwart

Snel bekijken

Bestellen

Metalen Wijnrek - muurmodel - zwart

€ 6,95 excl. btw
€ 8,41 incl. btw
(0)
Op voorraad
Metalen Wijnrek - muurmodel - zwart

Metalen Wijnrek - muurmodel - zwart

(0)
€ 6,95 excl. btw
€ 8,41 incl. btw

Wijnfleshouder van metaal

  • Een metalen wijnfleshouder voor wandbevestiging 
  • Geschikt voor 4 flessen wijn of champagne 
  • Afmeting: 45 x 12cm 
  • Inclusief bevestigingsmateriaal (4 pluggen en 4 schroeven)
  • Wordt geleverd in de zwarte uitvoering

Metalen wijnrek voor 12 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Metalen wijnrek voor 12 flessen

€ 15,95 excl. btw
€ 19,30 incl. btw
(0)
Op voorraad
Metalen wijnrek voor 12 flessen

Metalen wijnrek voor 12 flessen

(0)
€ 15,95 excl. btw
€ 19,30 incl. btw

  • Geschikt voor het opbergen van 12 flessen (wijn) 
  • Aan de bovenzijde bevindt zich een wegklapbaar handvat
  • Afmeting: ca. 35 x 15 x H48cm

Moderne Wijnrek

Snel bekijken

Bestellen

Moderne Wijnrek

€ 114,95 excl. btw
€ 139,09 incl. btw
(0)
Op voorraad
Moderne Wijnrek

Moderne Wijnrek

(0)
€ 114,95 excl. btw
€ 139,09 incl. btw

Moderne Wijnrek 

  • Afmeting:(h/b/d) in cm ca.: 120x35x35
  • Gewicht:1.18KG

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Ronde ijsbalvormen set van 4

Snel bekijken

Bestellen

Ronde ijsbalvormen set van 4

€ 3,95 excl. btw
€ 4,78 incl. btw
(0)
Op voorraad
Ronde ijsbalvormen set van 4

Ronde ijsbalvormen set van 4

(0)
€ 3,95 excl. btw
€ 4,78 incl. btw

Ronde ijsbalvormen

  • Vul, vries, drink! 
  • Een nieuwe manier om te genieten van "On the Rocks" 
  • De 4 ballen eenvoudig vullen met water en daarna invriezen om je drankjes langer koud te houden. 
  • Voor meer smaak en kleur kun je fruitsap, verse muntblaadjes of stukjes fruit of limoen toevoegen. 
  • Sluit de siliconen dop en bewaar de ijsbal in de vriezer. 
  • Diameter bol: 5.8cm

Staand wijnrek voor 12 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Staand wijnrek voor 12 flessen

€ 7,95 excl. btw
€ 9,62 incl. btw
(0)
Op voorraad
Staand wijnrek voor 12 flessen

Staand wijnrek voor 12 flessen

(0)
€ 7,95 excl. btw
€ 9,62 incl. btw

Wijnrek voor 12 flessen

  • Een verchroomd metalen wijnrek, geschikt voor 12 flessen. 
  • Met 4 anti-slip voetjes
  • Afmeting: 42x16xH34,5cm

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Stapelbaar metalen wijnrek voor 30 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Stapelbaar metalen wijnrek voor 30 flessen

€ 14,95 excl. btw
€ 18,09 incl. btw
(0)
Op voorraad
Stapelbaar metalen wijnrek voor 30 flessen

Stapelbaar metalen wijnrek voor 30 flessen

(0)
€ 14,95 excl. btw
€ 18,09 incl. btw

Stapelbaar metalen wijnrek 

  • Geschikt voor 30 flessen 
  • Vervaardigd van stevig metaaldraad
  • Stapelbaar met een ander exemplaar
  • Geschikt voor wandbevestiging. 
  •  Afmeting: 58x24x57cm
  • Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (2 pluggen en schroeven)

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Trendy wijnrek voor 10 flessen

Snel bekijken

Bestellen

Trendy wijnrek voor 10 flessen

€ 21,95 excl. btw
€ 26,56 incl. btw
(0)
Op voorraad
Trendy wijnrek voor 10 flessen

Trendy wijnrek voor 10 flessen

(0)
€ 21,95 excl. btw
€ 26,56 incl. btw

Metalen wijnrek met leatherlook inlays

  • Een trendy metalen wijnrek geschikt voor 10 flessen die gedragen worden door luxe leatherlook banden 
  • Het wijnrek is gemaakt van zwart gecoat metaal (4.5mm) en daardoor erg stabiel
  • De hoogte is 60 cm, de diepte 16 cm en de breedte 24 cm (dus geschikt voor flessen met een diameter tot ca. 9 cm

HOE BEWAAR JE WIJN?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

WIJNREKKEN ZIJN HANDIG

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.

Wijnfles hanger

Snel bekijken

Bestellen

Wijnfles hanger

€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw
(0)
Op voorraad
Wijnfles hanger

Wijnfles hanger

(0)
€ 34,95 excl. btw
€ 42,29 incl. btw

  • Afmeting:(h/b/d) in cm ca.: 20x20x11
  • Gewicht:0.620 KG

Moet wijn liggend bewaard worden?

Vroeger werd altijd aangeraden om de wijn liggend te bewaren, want toen bestond de schroefdop nog niet. Bij het staande bewaren van een fles met kurk, kan de kruk op termijn kunnen uitdrogen. De kurk krimpt door uitdroging en er kan dan lucht binnendringen. Door die lucht zal de wijn gaan oxideren en hierdoor slechter gaat smaken met uiteindelijk bederf tot gevolg. Met de komst van de schroefdop en de plastic kurk is er geen sprake meer van uitdroging en deze flessen kunnen net zo goed staand worden bewaard.

Wijnglazenhouder

Snel bekijken

Bestellen

Wijnglazenhouder

€ 7,95 excl. btw
€ 9,62 incl. btw
(0)
Op voorraad
Wijnglazenhouder

Wijnglazenhouder

(0)
€ 7,95 excl. btw
€ 9,62 incl. btw

Metalen wijnglashouder

  • Ideaal om uw ruimtegebrek in de kast op te lossen
  • Bevestig dit rek onder het keukenkastje en u kunt er 12 wijnglazen in ophangen
  • Materiaal: zilverkleurig metaal 
  • Afmeting ca. 34x25x9cm

Hoe bewaar je wijn?

Een wijnkelder is een kelder waarin wijn wordt bewaard om zich te ontwikkelen. Voor het optimaal bewaren van wijn moet het een ruimte zijn die koel en donker is en een luchtvochtigheid rond de 70% en een constante temperatuur heeft, ideaal is een temperatuur rond 11 graden Celsius.

Wijnrekken zijn handig

  • Om de flessen lang te kunnen bewaren moeten ze liggend worden opgeslagen. Zo blijft de kurk in contact met de wijn en droogt deze niet uit. Een uitzondering zijn de zoete wijnen uit Tokaj, omdat de zuren van de wijn door de kurk heen vreten.
  • Bewaar- of opbergrekken zijn handig. Om de wijn makkelijk te kunnen herkennen, kan men de flessen met het etiket naar boven en met de hals naar buiten bewaren.
  • In kelders met een optimale luchtvochtigheid zullen de etiketten gaan schimmelen. Om dit te voorkomen kan men flessen bij ontvangst in keukenfolie wikkelen.
  • Snelle of grote schommelingen in de temperatuur zijn funest voor wijn. Een constante temperatuur is daarom belangrijker voor het bewaren van wijnen dan de hoogte van de temperatuur. Een temperatuur hoger of lager dan de ideale 11 - 12 graden is alleen van invloed op het tempo waarin de wijn rijpt (hoe warmer, hoe sneller de wijn rijpt), hoewel een temperatuur boven 17 graden vermeden moet worden omdat de wijn dan verzuurt (azijn wordt).
  • Zonlicht en ultraviolet licht zijn funest voor de wijn. Zelfs door het donkerste glas hebben ze nog een slechte invloed op de kleur en kwaliteit van de wijn. Een ideale kelder is daarom donker.
  • Alle stoffen die sterk en penetrant ruiken moeten vermeden worden, omdat wijn gevoelig is voor geuren die door de kurk dringen en hierdoor de geur en smaak van de wijn beïnvloeden. Dit geldt zowel voor chemische luchtjes als voor sterk geurende groenten en kruiden.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.