... ...
3D RENDIEREN MET SLEE 2METER ...
<
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Gasbarbecue

Weergave:


Bezig met laden...
Vaggan Buitenkeuken 3-pits gas

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Vaggan Buitenkeuken 3-pits gas

Vaggan Buitenkeuken 3-pits gas

(0)
€ 361,73

Vaggan Gasbarbecue grill 3-pits

  • Deze gasbarbecue van Vaggan heeft 3 krachtige RVS branders (8.5 KW) en een elektronische ontsteking
  • Met grill- en warmhoudroosters, thermometer en duidelijke bedieningsknoppen
  • De gesloten onderkast heeft dubbele deuren en een opbergplank
  • Makkelijk te verplaatsen door de 2 grote wielen
  • Het kookgedeelte is ca. 60 x 40 cm, de hoogte van het kookgedeelte is ca. 83 cm
  • Totale afmeting: 133 x 55 x 105 cm (LxBxH)
  • Excl. drukregelaar en slang

Vaggan Gas barbecue 2-Pits

Snel bekijken

Bestellen

(0)
Op voorraad
Vaggan Gas barbecue 2-Pits

Vaggan Gas barbecue 2-Pits

(0)
€ 159,66

Vaggan 2-Pits gas buitenkeuken

  • Zwart metalen gas-barbecue met 2 afzonderlijke gaspittenmet een capaciteit van 5.2kW
  • Het grilloppervlak is 50 x 32 cm
  • De 2 metalen zijtafels zijn handig om je kookgerei, bbq-accessoires enz. neer te zetten
  • De totale hoogte is ruim 100 cm (met deksel ingeklapt)
  • De breedte is 93 cm (incl. zijtafels)
  • Het gewicht is ca. 12 kg.

Gasbarbecue

De gasbarbecue heeft de snelheid als voordeel boven de houtskoolbarbecue. Een druk op de ontstekingsknop en binnen 10 tot 15 minuten is de barbecue gereed. Een gasbarbecue is vrij makkelijk te gebruiken. De branders onderin zorgen voor warmte. Gasbarbecues branden op vloeibaar gas, butaan of propaan. Dit gas staat in de fles onder matige druk; wanneer de druk wegvalt verdampt de vloeistof en wordt het gas. Bovendien is het voor de gezondheid een stuk beter, doordat het vet weggeleid wordt via gleuven in de grillplaten naar een opvangreservoir. De aangename smaak van houtskoolgrillen kan vervangen worden door een rookbox voorzien van houtsnippers met geur of door specerijen.



Er zijn verschillende barbecuetechnieken; direct (grillen) en indirect. Bij directe barbecue ligt het voedsel direct boven de warmtebron. Bij indirecte barbecue wordt het voedsel in de barbecue niet boven maar buiten de directe stralingswarmte van de hittebron geplaatst. Als het deksel op het geheel wordt geplaatst, ontstaat een afgesloten geheel waarbij het voedsel door de indirecte hitte van de hittebron als in een convectieoven gegaard wordt. Door het openen of sluiten van de ventilatieopeningen kan de temperatuur worden geregeld.

Door de indirecte barbecuetechniek wordt er veel gezonder gebarbecued, voedsel zal minder snel aanbranden. Erg belangrijk is ook om je voedsel vooraf in te smeren met olie. De olie (en ook een marinade) beschermt het voedsel tegen aanbranden, wat er opnieuw voor zorgt dat de barbecue een stuk gezonder wordt. Olie, marinade (natte), kruiden (rubs) en sauzen zijn
condimenten en worden vaak gebruikt tijdens de barbecue.



| Meer

We gebruiken cookies om de inhoud van de site en advertenties voor jou passend te maken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over het gebruik van onze site voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.